Imaš HIV, nema reklame: Fiat otkazao prikazivanje spota sa Čarli Šinom

Izvor: Vesti-online.com, 26.Nov.2015, 05:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imaš HIV, nema reklame: Fiat otkazao prikazivanje spota sa Čarli Šinom

U svetlu nedavne objave Čarlija Šina da je HIV pozitivan, Fiat je odlučio da otkaže planove o puštanju reklame za 124 Spider u kojoj se pojavljuje Čari Šin.

Pre nekoliko godina, Fiat je angažovao Šina radi promocije Abartha 500. On se pojavio u reklami nazvanoj “House Arrest”, a nedavno je dogovoreno da angažman ponovi i u reklami za 124 Spider. No, sva je prilika da reklama neće biti objavljena, zato što Fiat nije baš oduševljen nedavnim priznanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ovog glumca da je HIV pozitivan. Ova kompanija smatra da emitovanje reklame neće imati pozitivan efekat na imidž Fiata i, posledično, na prodaju 124 Spider modela.

Nedovršeni video koji je objavljen 3. novembra i dostavljen novinarima nudi kratak prikaz događaja koji je za Fiat 124 Spider organizovan u predstavništvu FCA u Mičigenu. Reklama nije objavljena na Salonu automobila u Los Anđelesu, kako je planirano, a direktor marketinga Olivije Fransoa odlučio je da otkaže njeno objavljivanje. Nije isključena mogućnost da će reklama u budućnosti biti objavljena, ali se to sigurno neće desiti uskoro.

Fiat 124 Spider, zasnovan na najnovijem Mazda MX-5 Miata modelu, ulazi u prodaju u SAD i Evropi iduće godine.
Pogledaj vesti o: Fiat

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.