Sudar u Beogradu, petoro povređenih

Izvor: RTS, 20.Dec.2014, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar u Beogradu, petoro povređenih

Pet osoba, među kojima dvoje dece povređeno je u sudaru dva automobila na uglu Bulevara kralja Aleksandra i Kneza Miloša, oko 17.20.

Sudarili su se BMV i "punto", a vozač BMV-a, koji se udaljio sa lica mesta, u međuvremenu se prijavio policiji, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije.

Povređeni su prevezeni u Urgentni centar, a portparolka te ustanove Aleksandra Berić rekla  je da su trenutno svi na dijagnostici, nakon čega će biti poznati detalji o stepenu povreda.

Povređena deca imaju tri i dve godine.
Pogledaj vesti o: Fiat Punto

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vozač pobegao s mesta nesreće,pa se javio policiji

Izvor: Mondo, 20.Dec.2014

U sudaru dva automobila na uglu Bulevara kralja Aleksandra i Kneza Miloša u Beogradu povređeno je pet osoba među njima dvoje dece...Foto: MONDO, Lana Stošić..Sudarili su se BMV i "punto", a vozač BMV, koji se udaljio sa lica mesta, u međuvremenu se prijavio policiji, rečeno je Tanjugu u MUP-u...

Nastavak na Mondo...

Beograd: Udes kod Skupštine, petoro povređeno, vozač BMW-a pobegao, pa se prijavio

Izvor: Večernje novosti, 20.Dec.2014

U SAOBRAĆAJNOM udesu, koji se dogodio juče oko 17 časova u velikoj raskrsnici na Trgu Nikole Pašića, kod Doma Narodne skupštine, povređeno je pet osoba, među kojima su i dvoje dece starosti tri i četiri godine. Do sudara "fijata punto" i "BMV" najverovatnije je došlo usled nepoštovanja saobraćajnih...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.