Poginuo kada je udario kolima u traktor sa prikolicom

Izvor: Studio B, 20.Okt.2014, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo kada je udario kolima u traktor sa prikolicom

U saobraćajnoj nesreći na putnom pravcu Putinci - Golubinci, Opština Stara Pazova, poginuo je S.R. (47), vozač automobila "fijat punto", saopštila je Policijska uprava Sremska Mitrovica.

U nesreći, koja se dogodila sinoć, oko 21.45 sati, teške telesne povrede opasne po život je zadobio 39-godišnji suvozač "fijata punto", koji je prevežen u >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Urgentni centar u Beogradu.

Do nesreće je došlo kada je "fijat punto" sustigao i udario u traktor sa prikolicom.  

Uviđaj na licu mesta je izvršio zamenik osnovnog javnog tužioca u Staroj Pazovi, u prisustvu policije, piše u policijskom saopštenju.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Poginuo kada je udario kolima u traktor sa prikolicom

Izvor: Press, 20.Okt.2014

. U saobraćajnoj nesreći na putnom pravcu Putinci - Golubinci, Opština Stara Pazova, poginuo je S.R. (47), vozač automobila "fijat punto", saopštila je Policijska uprava Sremska Mitrovica.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.