Ferarri Testarossa iz serije Miami Vice na aukciji

Izvor: Autorepublika.rs, 07.Jul.2015, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferarri Testarossa iz serije Miami Vice na aukciji

Vreme je za Ray-Ban Aviator naočare, Armani jaknu i skok u Testarossu iz 1986. Zapravo, ovu fantaziju će ispuniti onaj ko uspe da pobedi na aukciji za ovaj legendardni Ferrari. Aukcija će se održati 15. avgusta ove godine, a Testarossa iz popularne serije ima 4.9-litarski sa 12 cilindara koji razvija 390 konjskih snaga.

Enterijer je karakterističan po bež koži, a iako ima 29 godina ovaj automobil može da se pohvali sa električnim podizačima stakala, centralnom bravom, klima uređajem i mnogim drugim gedžetima koji više pripadaju aktuelnoj eri.

I pored toga što je odavno prevalio punoletstvo, Testarossa je prešla svega nešto više od 25.000 kilometara što je potvrđeno od strane veštaka. Nažalost treba mu ozbiljna generalna, jer je stajao od 1989. godine u garaži i to će pobedinka aukcije koštati oko 8.000 dolara.


Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na Autorepublika.rs...






Povezane vesti

Na prodaju Ferrari Testarossa iz serije "Miami Vice"

Izvor: AutoBlog, 08.Jul.2015, 02:52

15. avgusta će se na Mecum Daytime aukciji u Montereju u Kaliforniji naći i Ferrari Testarossa iz nekadašnje hit serije Miami Vice ("Poroci Majamija"). U pitanju je beli primerak Testarosse iz 1986. godine, koji je do sada prešao 16.124 milje (25.944 km), a između ostalog ima i bež kožna sedišta,...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autorepublika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autorepublika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.