Ferarijevi kupci mogu da izgube porudžbinu ako ne uzmu dodatnu opremu

Izvor: Blic, 26.Nov.2014, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferarijevi kupci mogu da izgube porudžbinu ako ne uzmu dodatnu opremu

Stara izreka "Ko pre devojci..." izgleda da ne funkcioniše u svetu superautomobila pošto je Ferari upozorio svoje kupce da, ukoliko se ne odluče da ugrade dodatnu opremu u svoj automobil, mogu da izgube svoju rezervaciju.

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Ljubitelji Ferarija koji su već rezervisali svoje primerke "458 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << specijale" modela i

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

nalaze se na listi čekanja, dobili su iznenađujuću vest da bi mogli da budu izbačeni sa spiska ako se ne odluče za skupocenu dodatnu opremu.

Prema izvesnim glasinama, "458 specijale" će biti jedan od poslednjih Ferarija sa V8 motorom što je izazvalo veliko interesovanje za njega, pogotovo među kolekcionarima koji su voljni da kupe model sa najskupljom mogućom opremom.

Ferari se i dalje nije oglasio povodom ovih vesti, a ako su zaista spremni na ovakve poteze, dobro bi trebalo da porazmisle o svom odnosu sa vernim mušterijama.
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.