Zakon o energetici u Skupštini po hitnom postupku

Izvor: Blic, 14.Jul.2011, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakon o energetici u Skupštini po hitnom postupku

Vlada Srbije usvojila je danas Predlog zakona o energetici koji će biti dostavljen Skupštini na usvajanje po hitnom postupku.

"Taj zakon će omogućiti reforme u energetskog sektoru, poboljšanje uslova za investicije i jačanje energetskih kapaciteta Srbije", rekao je šef kancelarije Vlade Srbije za saradnju sa medijima Milivoje Mihajlović.

On je istakao da je Predlog zakona o energetici u potpunosti usklađen sa propisima u Evropskoj uniji.

Mihajlović >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je rekao da je Vlada danas usvojila i izmene Zakona o vazdušnom saobraćaju koje se u najvećoj meri odnose na istraživanje udesa u vazdušnom saobraćaju.

Vlada je usvojila i izveštaj o uspunjenosti uslova evrointegracija u kojim je navedeno da je ispunjeno 73 odsto preporuka iz Akcionog plana pridruživanja Srbije Evropskoj uniji.
Pogledaj vesti o: Zakon o saobraćaju

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlada usvojila predlog zakona o energetici

Izvor: EMportal, 14.Jul.2011

Vlada Srbije usvojila je danas Predlog zakona o energetici koji će biti dostavljen Skupštini na usvajanje po hitnom postupku.

Nastavak na EMportal...

Usvojen predlog zakona o energetici

Izvor: Beta, 14.Jul.2011

BEOGRAD, 14. jula 2011. (Beta) - Vlada Srbije usvojila je u četvrtak Predlog zakona o energetici koji će biti dostavljen Skupštini na usvajanje po hitnom postupku..."Taj zakon će omogućiti reforme u energetskog sektoru, poboljšanje uslova za investicije i jačanje energetskih kapaciteta Srbije",...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.