U Volvo ugradio peć na drva (FOTO)

Izvor: S media, 13.Feb.2012, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Volvo ugradio peć na drva (FOTO)

Paskal Prokop ne mora više da brine o tome da li će mu u kolima biti hladno niti da će ostati zavejan na putu, piše RTS.

Volvo karavan 'oprao' Ferari (VIDEO)

Šta voze poznati: Dragoljub Ljubičić Mićko

Ovaj 38-godišnji Švajcarac svog četvorotočkaša opremio je fenomenalnim izumom. Dobro, peć na drva nije baš poslednja reč tehnike, ali kada je hladno greje „k'o zmaj". Grejno telo je na mestu suvozača, a Paskal >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << peć može da dopunjava drvima dok vozi. Dim nesmetano izlazi kroz dimnjak, koji je sproveden kroz krov vozila.

Da sve bude zanimljivije, Prokopov 22-godišnji „volvo 240" karavan apsolutno je u skladu sa slovom zakona, jer je uspeo da prođe tehnički pregled i dobije dozvolu od švajcarskih inspekcijskih organa!

*Pogledajte najnoviju Ronaldovu igračku.
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi BMW M6 obara sa nogu

Izvor: S media, 13.Feb.2012

Očekivano, pod poklopcem se smestio 4.4-litarski biturbo punjeni V8 iz novog M5 koji snagu na zadnje točkove kanalizuje putem sedmobrzinskog M-DCT automatizovanog menjača sa dve spojnice. Tu je i BMW-ov diferencijal sa ograničenim proklizavanjem koji se brine za maksimalni transfer snage na podlogu,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.