Opel očekuje gubitak od 1,4 milijarde evra

Izvor: S media, 23.Nov.2010, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Opel" očekuje gubitak od 1,4 milijarde evra

Nemački "Opel", jedna od filijala američkog "Dženeral motorsa" (GM), ocekuje da će ove godine zabeležiti gubitak od 1,4 milijarde evra, ali se nada da će ponovo početi da posluje sa profitom u 2012. godini, izjavio je šef "Opela" Nik Rajli u intrervjuu magazinu "Virtsaftvohe".

"Opel" je objavio neto gubitak od 1,2 milijarde evra za devet meseci 2010. godine, prenele su agencije.

GM >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je pre nekoliko meseci započeo proces restrukturisanja robne marke "Opel", u okviru koga je predvidjeno otpuštanje 8.000 radnika u Evropi, od ukupno 46.000 zaposlenih, od kojih je polovina zaposlena u nemačkim pogonima.

Karavanska verzija „astre“ stiže u Srbiju

Masovni otkazi koštaće kompaniju milijardu evra ove godine i 500 miliona evra u 2011., kazao je Rajli. Kompanija "Opel" koja ima filijalu "Voksol" u Britaniji, godinama se nalazi u teškoćama posle pada prodaje kola i smanjenja udela na tržištu automobila.

Tanjug

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Opel očekuje 1,4 mlrd. EUR gubitka

Izvor: B92, 24.Nov.2010, 10:45

Frankfurt -- Nemački Opel, jedna od filijala američkog "Dženeral motorsa" (GM), očekuje da će ove godine zabeležiti gubitak od 1,4 milijarde evra...Kompanija se nada da će ponovo početi da posluje sa profitom u 2012. godini, izjavio je šef Opela Nik Rajli...Opel je objavio neto gubitak od 1,2...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.