Izvor: EMportal, 23.Dec.2009, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas potpisivanje aneksa ugovora o Zastavi

Ministar ekonomije Mlađan Dinkić i potpredsednik FIAT-a Alfredo Altavila potpisaće danas u Beogradu aneks ugovora za proizvodnju novog modela automobila u Zastavi.
Pogledaj vesti o: Mlađan Dinkić

Nastavak na EMportal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potpisan aneks ugovora sa Fijatom

Izvor: NaDlanu.com, 23.Dec.2009

BEOGRAD, 23. decembra 2009. (Beta) - Predstavnici Vlade Srbije i italijanskog Fijata potpisali su u sredu aneks ugovora o ulaganju u zajedničko preduzeće za proizvodnju automobila u Kragujevcu, kojim Zastava postaje deo italijanske kompanije. Aneks su potpisali potpredsednik Vlade i ministar ekonomije...

Nastavak na NaDlanu.com...

Aneks ugovora sa Fiatom

Izvor: Kragujevac.rs, 23.Dec.2009

Aneks ugovora između Republike Srbije i Fiata danas su u Beogradu potpisali potpredsednik Vlade Srbije i ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mlađan Dinkić, potpredsednik Fiat grupe Alfredo Altavila i generalni direktor zajedničke kompanije Fiat automobili Srbija Đovani de Filipis..

Nastavak na Kragujevac.rs...

Ministar Dinkić negira da će se u Kragujevcu proizvoditi Fiat Topolino

Izvor: AutoBlog, 24.Dec.2009, 02:55

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mlađan Dinkić negirao je da će "Fijat" u pogonima kragujevačke "Zastave" proizvoditi automobil "topolino" kako su to preneli pojedini poljski mediji. On je kazao da će "Fijat" u Kragujevcu proizvoditi dva nova tipa automobila...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.