Čipka i na ključevima

Izvor: S media, 05.Apr.2011, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čipka i na ključevima

MODNI kreator Bata Spasojević, koji se nedavno vratio sa Nedelje mode u Majamiju s nagradom najboljeg međunarodnog dizajnera u usponu, kreirao je poseban amblem za model automobila „mazda“ dostupan kupcima u Srbiji.

Osim dizajna apliciranom na samom vozilu, mazda 2 individual“ ima i posebno dizajnirane patosnice, a svaki kupac na poklon dobija i privezak za ključeve sa istim motivom.

SAD:" >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Honda" i "Mazda" otkazale porudžbine

- Bio mi je pravi izazov da osmislim aplikaciju koja će duh automobila naglasiti na poseban način - rekao je za naš list Bata Spasojević. - Svet automobilizma je moja dugogodišnja inspiracija. To je motiv koji se provlači kroz sve moje kolekcije, a usko je povezan s rokenrol muzikom i savremenim gradskim životom koji su mi nepresušni izvori inspiracije. Saradnja sa ovim auto-gigantom je ostvarenje mog dečačkog sna, a rezultat sam predstavio na svojoj reviji na beogradskoj Nedelji mode. Osim toga, „mazda“ je jedan od lidera u oblasti industrijskog dizajna. Njihov tim uveliko osmišljava potpuno nov jezik dizajna „kodo“, namenjen automobilima budućnosti, pa mi je bilo zadovoljstvo da dam svoj doprinos toj priči.

(Novosti)
Pogledaj vesti o: Mazda

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Saradnja Mazde i modnog dizajnera Bate Spasojevića

Izvor: Autoportal.rs, 06.Apr.2011, 01:15

Večeras je u koncept-storu Supermarket predstavljena Mazda2 individual, ograničena serija modela Mazda2, za koji je modni kreator Bata Spasojević osmislio poseban dizajn.

Nastavak na Autoportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.