Suspendovan policajac jer nije sproveo uredbu o tablicama

Izvor: Studio B, 14.Jan.2011, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suspendovan policajac jer nije sproveo uredbu o tablicama

Komandir Kosovske policijske službe (KPS) u Zvečanu Nenad Đurić suspendovan je danas jer je odbio da sprovede Uredbu MUP-a Kosova o oduzimanju novih srpskih tablica sa oznakama gradova na Kosovu.

Đurić je suspendovan na 48 sati, a o njegovom daljem angažmanu odlučivaće unutrašnja kontrola KPS-a u Prištini, saznaje agencija Beta iz izvora bliskog policiji.

MUP Kosova doneo je uredbu o oduzimanju novih tablica koje izdaje MUP Srbije a koje imaju početna slova gradova na Kosovu.

Na Kosovu i dalje mogu da se koriste stare tablice koje je izdavao MUP Srbije.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Suspendovan, jer nije sproveo uredbu o tablicama

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jan.2011

Komandir Kosovske policijske službe (KPS) u Zvečanu Nenad Đurić suspendovan je, jer je odbio da sprovede Uredbu MUP-a Kosova o oduzimanju novih srpskih tablica sa oznakama gradova na Kosovu...Đurić je suspendovan na 48 sati, a o njegovom daljem angažmanu odlučivaće unutrašnja kontrola KPS u...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.