Pol Rikar: Borković sa 4. pao na 14. poziciju zbog problema sa automobilom

Izvor: Blic, 20.Apr.2014, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pol Rikar: Borković sa 4. pao na 14. poziciju zbog problema sa automobilom

Najbolji srpski automobilista Dušan Borković zauzeo je 14. mesto u prvoj trci drugog trkačkog vikenda u WTCC na stazi Pol Rikar u Francuskoj.

Pančevac, koji vozi Ševrolet Kruz, startovao je sa šeste pozicije, i već nakon nekoliko stotina metara uspeo je da se probije na četvrto mesto.

Kiša je padala na stazi, a s obzirom na to da Borković nije imao priliku da testira svoj automobil po ovakvim uslovima, to mu je predstavljalo veliki problem. Veće probleme >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od vremenskih uslova Borkoviću su zadavali oni na automobilu, pošto od sredine trke nije mogao da prebacuje u veću brzinu, a jos veći problem je bilo i preveliko zanošenje zadnjeg dela automobila.

Članovi "NIS Petrol by Campos Racing" tima će učiniti sve da za 15 minuta, koliko će im po pravilima biti na raspolaganju, otklone sve probleme i omoguće Borkoviću bolji rezultat na drugoj trci, u kojoj će s početkom u 17:15, Borković startovati s pete pozicije.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Chevrolet

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borkoviću 14. mesto u prvoj trci u Francuskoj

Izvor: Politika, 20.Apr.2014

MARSEJ – Najbolji srpski automobilista Dušan Borković osvojio je 14. mesto u prvoj trci koja je vožena danas na stazi Pol Rikar kod Marseja u okviru Svetskog šampionata turing automobila...Borković je imao više od minuta zaostatka za pobednikom trke Ivanom Milerom...Drugi kroz cilj prošao je...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.