Novinar slupao novi Chevrolet Camaro

Izvor: Autoportal.rs, 22.Maj.2015, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novinar slupao novi Chevrolet "Camaro"

Novi Chevrolet dobio je kreš-test i pre nego što se nadao kada je zbog neopreznosti jednog novinara doživeo bliski susret sa zidom.

Kada ste novinar u automobilskoj redakciji jedna od dobrih stvari vašeg posla jeste i mogućnost da testirate nove automobile pre nego što oni stignu u prodajne salone. Ali šta kada test ne prođe onako kako ste se nadali?

To se dogodilo ovom novinaru koji je dobio priliku da testira >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << Chevrolet "Camaro" za 2016. U pitanju je pred-produkcijski prototip a nespretni novinar se nije dobro snašao za volanom ove V6 mašine. Usledio je bliski susret sa zidom koji je ostavio svoj trag na automobilu.

Malo je reći da ljudi iz "GM" kompanije nisu bili presrećni zbog incidenta. Novinar je odmah "zamoljen da napusti test-postrojenje" a kako će uredniku objasniti svoj postupak je tek priča za sebe.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.