Popusti na cene goriva na benzinskim stanicama OMV Srbija

Izvor: Moto.rs, 20.Okt.2014, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popusti na cene goriva na benzinskim stanicama OMV Srbija

Od 14. oktobra 2014. godine registrovani učesnici programa za potrošače OMV SAVE&DRIVE, ostvaruju popust prilikom kupovine goriva bilo kog dana u sedmici, na svim benzinskim stanicama OMV Srbija.

Potrošači koji su se prijavili u OMV Save&Drive program mogu da ostvare olakšice sa popustima koji se kreću od 2 RSD do RSD 5 pri kupovini goriva na OMV benzinskim stanicama, u zavisnosti od vrste goriva koje se kupuje i lokacije benzinske stanice.

Ponuda je dostupna i >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << novim i postojećim učesnicima OMV SAVE&DRIVE programa. Za učešće u Save&Drive programu potrošači treba da kupe ukupno 40 litara bilo koju vrstu goriva. Za kupljenih 10 litara goriva potrošač dobija po jedan pečat u svojoj OMV SAVE&DRIVE bonus kartici i kada sakupe četiri pečata, što znači da su kupili ukupno 40 litara goriva OMV SAVE&DRIVE bonus kartica je kompletirana, i tada će im biti ponuđeno da popune Formular za učešće u ovom programu. Popunjeni formular se može predati zaposlenom na bilo kojoj OMV stanici, a OMV SAVE&DRIVE kartica će biti aktivirana u narednih sedam radnih dana i može da se koristi prilikom svake naredne kupovine goriva.

izvor: PR OMV

foto © Moto.rs
Pogledaj vesti o: Cena goriva

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.