Jeftinije gorivo poljoprivrednicima

Izvor: B92, 12.Sep.2014, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeftinije gorivo poljoprivrednicima

Kompanija NIS je odlučila da i ovog vikenda omogući poljoprivrednicima da kupuju gorivo-gasno ulje 0.1. po cenama nižim za pet dinara po litru, saopštio je NIS.

Akcija povoljnijih cena goriva za poljoprivrednike se produžava zbog velikog interesovanja potrošača, a dodatni popust od još tri dinara po litru mogu da ostvare svi vlasnici Agro kartice.

Kao kompanija koja izlazi u susret potrebama svih svojih potrošača, NIS na ovaj način želi da nastavi da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pomaže poljoprivrednu proizvodnju u Srbiji, navodi se u saopštenju.

Poljoprivrednici će moći da kupe gorivo po nižim cenama na 84 benzinske stanice NIS Petrola širom Srbije.

Kompletan spisak benzinskih stanica na kojima će ovaj derivat moći da se kupi po povoljnijim cenama, svi zainteresovani mogu da pronadju na internet stranici NIS Petrola www.nispetrol.rs, a mogu da se raspitaju i kod operatera u NIS-ovom kol centru. Broj telefona je 0800 008 888, a pozivanje je besplatno.
Pogledaj vesti o: Cena goriva

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.