Zašto je mladić bio u gepeku u autu smrti

Izvor: Mondo, 23.Nov.2014, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto je mladić bio u gepeku u "autu smrti"

Miloš Janković (20), jedan od troje nastradlih u jučerašnjoj nesreći, ušao je u gepek "bmw-a" po izlasku iz kafića na Dorćolu jer za njega nije bilo mesta u automobilu.

Foto: Tanjug, Srđan Ilić

Nakon što su izašli sa žurke na Dorćolu, šestočlana družina krenula je ka bmw-u Dušana Jovanovića, piše "Blic."

Pre ulaska u automobil, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zaključili su da ih ima šestoro i da ne mogu svi istim vozilom do Ade Huje, gde su u jednom restoranu planirali da nastave provod.

Drugari, ako nema mesta, evo ja ću u gepek. Nije problem", rekao je Janković i legao nakon čega su zatvorili prtljažnik.

Jovanović je izuzetno velikom brzinom uleteo u Dunav kod Ade Huje. Vozač je brzo izašao iz automobila i isplivao na površinu, nešto kasnije izašli su i Luka Višnjić i Milica Jokić.

 Policijski ronioci pronašli su u automobilu utopljene Nemanju Antića i maloletnu A. S. Posle nekoliko sati, izvučena je olupina automobila iz reke, a policija je nakon toga otvorila prtljažnik i zatekla stravičan prizor.

"Utopljeni mladić je do poslednjeg trenutka pokušavao da izađe iz prtljažnika. To smo zaključili jer je nogama razvalio jedan deo zadnjeg sedišta pokušavajući da nađe izlaz iz jezive situacije. Međutim, voda je u automobil brzo nadirala i mladić se nije izvukao", ispričao je izvor lista.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Evo zašto je mladić bio u gepeku u "autu smrti"

Izvor: Mondo, 23.Nov.2014

Miloš Janković (20), jedan od troje nastradlih u jučerašnjoj nesreći, ušao je u gepek BMW-a po izlasku iz kafića na Dorćolu jer za njega nije bilo mesta u automobilu...Foto: Tanjug, Srđan Ilić..Nakon što su izašli sa žurke na Dorćolu, šestočlana družina krenula je ka automobilu Dušana...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.