Vreme je da BMW poveća proizvodnju svog i8 modela da bi zadovoljio potražnju

Izvor: Moto.rs, 24.Nov.2014, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vreme je da BMW poveća proizvodnju svog i8 modela da bi zadovoljio potražnju

Uprkos tome što nije zvanično potvrđeni, više je nego izvesno da će BMW morati da poveća proizvodnju svog BMW i8 plug-in hibridnog sportskog modela. Razlog za to je povećana potražnja za ovim modelom.

Trenutno, prema navodima šefa kompanije BMW za marketing i prodaju Iana Robertsona postoji period čekanja od 18 meseci na ovaj model od strane nestrpljivih kupaca. Prema navodima Robertsona, šest meseci je >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << maksimalno vreme koje bi ljudi trebalo da čekaju na vozilo koje su poručili. Ova model se trenutno gradi samo u fabrici ove kompanije u nemačkom gradu Lajpcigu. Vozilo je u prodaji od juna meseca na teritoriji Evrope.

foto © BMW

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.