VIDEO: Evo kako je evoluirao BMW serije 3 od 1975. do danas

Izvor: Vesti-online.com, 03.Maj.2016, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Evo kako je evoluirao BMW serije 3 od 1975. do danas

BMW serije tri pojavio se 1975. godine, i imao je veoma zanimljiv razvojni put. Nastao je kao potpuno nova kategorija vozila i za veoma kratko vreme postao jedan od najprodavanijih modela u premijum segmentu.

Tokom proteklih 40 godina i šest generacija modela Serije 3, BMW je postavio standard kada je reč o savremenoj sportskoj limuzini, što potvrđuje podatak o preko 12 miliona prodatih automobila (u svim karoserijskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << oblicima).

Prvi put je prikazan na sajmu automobila 1975. godine u Frankfurtu i odmah se pozicionirao kao najpopularniji model BMW-ove game.

Pogledajte animaciju koja slikovito prikazuje kako su se dizajn i dimenzije ovog modela menjali tokom istorije duge preko četiri decenije:

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.