OVO VREDI STOTINE... MA MILIONE! Na Novom Beogradu uslikan SKROZ ZLATAN AUTO... prolaznici zanemeli (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2017, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO VREDI STOTINE... MA MILIONE! Na Novom Beogradu uslikan SKROZ ZLATAN AUTO... prolaznici zanemeli (FOTO)

Ovo nikad nije viđeno kod nas...

- Ljubomora je bolest. Zapamtite to - reče jedan momak u komentaru slike na kojoj se nalazi zlatni BMW i možda je u pravu, ali možda i nije. Fotografija je napravljena na Novom Beogradu i automatski postala osrednja senzacija na internetu pošto je već na nekoliko stranica osvanula.

Šta ljudima smeta kod ovog prizora? Česti komentari su da je "kičasto", neki bi rekli da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ljudi sa toliko novca moraju malo sebi priuštiti i ukusa, dok ima i demistifikatora koji tvrde da auto uopšte nije zlatan, već da je u pitanju folija od "samo" 300e. Postoje priče i da je u pitanju vozilo jednog arapskog multimilionera.

Bilo kako bilo, fotografija je zaista interesantna, a broj pregleda, lajkova, šerova i komentara nije slučajan.

Stvarno, zlatni BMW na Novom Beogradu... pa to je sklop rečenice koji vredi zapamtiti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.