Kompanija BMW zainteresovana je za novu tehnologiju kreiranja vozila

Izvor: Moto.rs, 22.Dec.2014, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija BMW zainteresovana je za novu tehnologiju kreiranja vozila

BMW i Tesla žele da kreiraju nove tehnologije koje bi mogle da budu praćene korišćenjem pametnih telefona i koje bi ponudile jedinstvene karakteristike dostupne kupcima automobila.

BMW i3 bi vozačima omogućio da parkiraju vozilo korišćenjem pametnog sata uz upotrebu mobilne aplikacije uparene sa Remote Valet Parking Assistant opcijom u okviru BMW. Ova aplikacija može samostalno da navede vozilo do parking >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << mesta. BMW Remote Valet Parking Assistant koristi aktivne laserske senzore koji skeniraju neposrednu blizinu da bi se osiguralo da vozilo neće slučajno udariti ni u šta. Tesla Model S već ima ugrađene opcije koje obezbeđuju autonomnu vožnju pa se vozila mogu samostalno parkirati, a inkorporisanje ovih karakteristika u okviru pametnog sata moglo bi biti od velike koristi.

foto © BMW

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.