I TO SE DOGAĐA: Kradljivac automobila postao savetnik u BMW-u!

Izvor: BKTV News, 30.Jul.2014, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I TO SE DOGAĐA: Kradljivac automobila postao savetnik u BMW-u!

Tridesetdvogodišnji Bugarin, poznat po krađi vozila, postao je plaćeni savetnik vodeće nemačke automobilske marke “BMV”.

Bivši šef kriminalističkog biroa policije u Beču Maksimilijan Edelbaher izjavio je sofijskom dnevniku “Standard” da je Bugarin po imenu Dimitar nakon serije krađa vozila u Beču najpre bio angažovan od strane BMV-a, ali da je zatim započeo da savetuje i policiju i nemačke osiguravajuće kompanije, kao i da drži predavanja austrijskim i nemačkim >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << policajcima.
“Ovaj čovek je kompjuterskii genije, koji sa izrađenim `magičnim` uređajem, dugačkim oko dva-tri centimetra, otvara skupe limuzine za manje od pet sekundi”, izjavio je Edelbaher, koji je gost na Međunarodnom simpozijumu za policijske rukovodioce u Sofiji.
Prema Edelbaheru, Dimitar je bio prinuđen na saradnju sa osiguravajućim kompanijama i proizvođačima automobila, nakon što je protiv njega pokrenuta istraga.
“Standard” navodi da je ovaj kradljivac automobila trenutno štiti automobile od krađa.
Izvor: Srna
The post I TO SE DOGAĐA: Kradljivac automobila postao savetnik u BMW-u! appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.