Banjaluka: Poginuo motociklista

Izvor: BanjalukaLive.com, 05.Maj.2015, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjaluka: Poginuo motociklista

Motociklista Zoran Kojić /24/ iz Banjaluke poginuo je u saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Banjaluka - Bronzani Majdan kada se sudario sa automobilom "bmv", saopšteno je iz banjalučkog Okružnog tužilaštva. Saobraćajna nesreća dogodila se sinoć u 20.30 časova u Karađorđevoj ulici u Banjaluci. Automobilom "BMW" upravljao je Zoran Radošević /32/ iz Banjaluke. Uviđaj su obavili dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka Slobodan Salić i pripadnici Policijske >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka. Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne mjere i radnje, kao i vještačenje radi rasvjetljavanja svih okolnosti saobraćajne nesreće. Naložena je i obdukcija tijela nastradalog koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske. (Glas Srpske/ Srna)
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Motociklom naletio na auto i poginuo

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Maj.2015

BANJALUKA - Banjalučanin Zoran Kojić (24) poginuo je u ponedjeljak u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila u Karađorđevoj ulici u banjalučkom naselju Lauš...Nesreća se desila oko 20.30 na regionalnom putu Banjaluka - Bronzani Majdan u blizini kafića "Bluz" i autobuskog stajališta...Kojić...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.