BMW vodi u Minhen

Izvor: B92, 01.Sep.2015, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BMW vodi u Minhen

Svi oni koji do kraja novembra kupe novi BMW automobil putem BMW finansiranja, dobiće priliku da konkurišu za nagradno putovanje u Minhen i obilazak sedišta, muzeja i fabrike bavarskog proizvođača.

Za sam kraj leta BMW Financial Services je odlučio da obraduje klijente koji u periodu 1.09 – 30.11.2015. godine postanu vlasnici nekog od novih BMW modela putem specijalnih uslova finansiranja.

Akcija se odnosi na BMW modele serije 1, 2, 4, 6, 7, X1, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << X4, X5 i X6.

Takozvana "BMW Premium tura" u trajanju od tri dana obuhvata obilazak čuvenog "BMW Welta", putovanje kroz istorijat brenda kroz posetu BMW muzeju, kao i obilazak fabrike.

Sve će biti začinjeno trodnevnom vožnjom u nekom od novih BMW modela po izboru kupca.

Putovanje važi za dve osobe.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BMW vodi u Minhen

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Sep.2015

Svi oni koji do kraja novembra kupe novi BMW automobil putem BMW finansiranja, dobiće priliku da konkurišu za nagradno putovanje u Minhen i obilazak sjedišta, muzeja i fabrike bavarskog proizvođača...Za sam kraj ljeta BMW Financial Services je odlučio da obrađuje klijente koji u periodu 1.09 –...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.