BMW Serija 7 naredne generacije bi mogla da bude lakša za 170kg

Izvor: Moto.rs, 21.Dec.2014, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BMW Serija 7 naredne generacije bi mogla da bude lakša za 170kg

Nemački mediji javljaju da naredna generacija BMW Serije 7 biti za 170kg lakša u odnosu na onu koju zamenjuje. Glavni model nemačke kompanije će biti za 170kg lakši usled primene plastike ojačane ugljeničnim vlaknima, čelika visoke čvrstoće i magnezijuma.

Takođe, nova Serija 7 bi mogla da ima više balansiranu distribuciju mase dok će težište da bude niže u poređenju sa današnjim modelom. Iz prethodnih izveštaja možemo da zaključimo da će biti dostupne >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << i serija sa standardnim i produženim međuosovinskim rastojanjem. 2016 BMW Serija 7 će biti ponuđena sa širokim izborom motora, uključujući V12 6.6L motor koji će biti preuzet iz modela Rolls Royce Wraith i Ghost i koji bi trebalo da razvije 600ks snage.

foto © BMW

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.