Vin Dizel najavio Fast and Furious 9 i 10

Izvor: Autoportal.rs, 07.Feb.2016, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vin Dizel najavio "Fast and Furious" 9 i 10

Za sve fanove filmske franšize o brzim automobilima, uličnim trkama i devojkama koje su fascinirane čitavim spektaklom, stižu dobre vesti od glumca koji je obeležio ta filmska ostvarenja.

Dobre vesti za sve fanove "Fast and Furious" filmova, definitivno će biti još nastavaka.U toku narednih pet godina dobićemo još tri nastavka. O osmom delu već se zna a Vin Dizel je objavio da će stići i deveti i deveti deo. Kako Dizel kaže deveti deo stiže 19. aprila >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << 2019. dok ćemo za deseti čekati do 2. aprila 2021.

Kao i kod svakog nastavka, ili serije nastavaka, ponovo je najavljeno da će ovo biti trilogija koja će kompletirati serijal ali naravno sve se vrti oko para pa ako bude dovoljno para biće i još nastavaka, Vin Dizel očito ne planira da ostari.

Nastavak na Autoportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.