Verano Motors predstavio Peugeot RCZ

Izvor: AutoBlog, 05.Mar.2010, 01:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verano Motors predstavio Peugeot RCZ

Kompanija Verano Motors, generalni uvoznik i distributer Peugeot proizvoda, predstavnicima medija predstavila je predpremijerno najnoviji model Peugeot-a 308 RCZ. Ovaj automobil od kako je predstavljen na Salonu automobila u Frankfurtu 2007. godine kao koncept automobil, izazvao je neviđenu pažnju u svetu automobilizma, a publika u Srbiji će jedan od trenutno najatraktivnijih automobila imati prilike da vidi premijerno na Sajmu automobila BG CAR SHOW, od 8. do 14. marta na Beogradskom sajmu. Prema rečima Milana Vukasovića, izvršnog direktora Verano Motorsa, stilisti i inženjeri iz Peugeot-a svojski su se potrudili da naprave automobil koji svojom pojavom, ali i pojedinim...

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predstavljen Peugeot 308 RCZ

Izvor: Autoportal.rs, 04.Mar.2010, 21:49

Kompanija Verano Motors, generalni uvoznik i distributer Peugeot proizvoda, predstavila je danas predpremijerno najnoviji model Peugeot-a 308 RCZ.

Nastavak na Autoportal.rs...

Predstavljen Peugeot 308 RCZ

Izvor: Economy.rs, 05.Mar.2010

Kompanija Verano Motors, generalni uvoznik i distributer Peugeot proizvoda, predstavnicima medija predstavila je danas predpremijerno najnoviji model Peugeot-a 308 RCZ.

Nastavak na Economy.rs...

Delta Generali nudi posebne pogodnosti posetiocima sajma

Izvor: Autoportal.rs, 05.Mar.2010

Treću godinu za redom kompanija Delta Generali Osiguranje generalni je sponzor prodajne izložbe automobila koja se ove godine pod nazivom "Delta Generali BG Car Show" održava u Beogradu od 8. do 14. marta.

Nastavak na Autoportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.