Uz Peugeot 1.000 litara goriva

Izvor: B92, 23.Maj.2011, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uz Peugeot 1.000 litara goriva

Vozači koji se u narednom periodu odluče da kupe novi Peugeot imaju mogućnost da postanu korisnici auto-paketa "All inclusive", koji pored trogodišnje garancije i pomoći na putu, uključuje i besplatno gorivo i redovne servise u naredne tri godine.

Ovaj paket odnosi se na Peugeot modele 206+ i 207, sa dizel motorima bilo da se kupci odluče za keš kupovinu ili neki model finansiranja.

Ukoliko se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odluče za kupovinu vozila na lizing, mesečna rata za 206+ 1.4 HDi iznosi 150 eura, odnosno za 207 1.4 HDi 168 eura. Učešće je 6%+ PDV, uz rok otplate od 84 meseca i nominalnu kamatnu stopu 5,9%.

U ovu ponudu uključeni su redovni servisi propisani od strane proizvođača u prvih 45.000 km i 1.000 litara goriva.

"U skladu sa načelima kompanije Verano Motors da se briga o klijentu ne završava prodajom automobila, već da se posredstvom sličnih akcija grade dugoročni partnerski odnosi, revolucionarni paket na srpskom tržištu „All inclusive" je još jedan način da se, imajući u vidu trenutne ekonomske prilike, kupci u naredne tri godine rasterete svih briga oko troškova vezanih za svoj automobil", kažu iz ove kompanije.

Verano Motors nastavlja i akciju zamene automobila bilo koje marke za novi Peugeot uz doplatu. Pregled i procena vozila vrši se po Peugeot standardima.

Pročitajte više o novom Peugeotu 508

Pročitajte više o električnom Peugeotu iOn

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Verano Motors: Uz novi Peugeot tri godine besplatnog goriva i servisiranja

Izvor: AutoBlog, 23.Maj.2011

Vozači koji se u narednom periodu odluče da kupe novi Peugeot imaju mogućnost da postanu korisnici jedinstvenog auto paketa "All inclusive", koji osim trogodišnje garancije i pomoći na putu, podrazumeva da mogu da zaborave na plaćanje goriva i redovnih servisa u naredne tri godine.Ponuda Verano...

Nastavak na AutoBlog...

Uz Peugeot tri godine besplatno gorivo

Izvor: Economy.rs, 23.Maj.2011

Vozači koji se u narednom periodu odluče da kupe novi Peugeot imaju mogućnost da postanu korisnici jedinstvenog auto paketa „All inclusive“, koji osim trogodišnje garancije i pomoći na putu, podrazumeva da mogu da zaborave na plaćanje goriva i redovnih servisa u naredne tri godine.

Nastavak na Economy.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.