Upali na VW auto-plac i odneli samo točkove

Izvor: Autoportal.rs, 25.Nov.2014, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upali na VW auto-plac i odneli samo točkove

Auto-placevi na kojima prodajni saloni drže svoje nove modele su vrlo primamljiva meta za lopove jer imaju ogromnu površinu koju je teško pokriti video nadzorom a kada ukardete automobil odmah imate vozilo za bekstvo. Međutim nisu na meti lopova uvek sami automobili.

Zanimljiva priča dolazi nam iz Nemačke, gde se na auto-placu "VW Grupe" dogodila pljačka. Sigurno da vam je prva pretpostavka da su lopovi ukrali automobile ali njihov plen je bilo nešto drugo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << Kradljivci su skinuli točkove sa osam automobila i izneli ih sa placa.

U pitanju je bio plac na kojem su se nalazili Volkswagen, Audi i Seat automobili a žrtve lopova su bila tri VW "Tiguan" modela i pet automobila marke Audi, crni i beli modeli "A1". Lopovi su automobila, nakon što su im skinuli točkove, spustila na kočione diskove što je sigurno dodatno oštetilo vozila.

Volkswagen prodajni salon koji je opljačkan nudi nagradu od 5 000 evra za svakog ko pruži informaciju koja dovede do hvatanja lopova koji su lako uočljivi jer sakriti 32 točka nije tako jednostavno. Inače, ovo nije prvi put da VW ima problema sa lopovima.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.