Tadić: Za bolji život građana

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Sep.2014, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Za bolji život građana

KOTOR-VAROŠ - Kandidat Saveza za promjene za predsjednika Republike Srpske Ognjen Tadić rekao je večeras u Kotor-Varošu da ovaj savez dobija dimenzije opštenarodnog pokreta za bolji život u Republici Srpskoj i taj teret mogu da nose samo ljudi koji do sada nisu iznevjerili svoje birače.

"Podrška koju dobijamo je dobra osnova za izgradnju novog života u Republici Srpskoj, života koji neće biti preživljavanje nego stvarni život zasnovan na učenju, znanju i radu", naglasio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Tadić i pozvao građane da izađu na izbore i učestvuju u promjenama.

Nosilac liste SDS-a za parlament BiH iz Izborne jedinice jedan Đorđo Krčmar rekao je da će se zalagati da BiH bude funkcionalna, te da se donesu zakoni u interesu građana Republike Srpske i BiH.

"Ne smije više doći do toga da se nadležnosti Republike Srpske prenose na nivo BiH, jer više za to nema razloga i smatramo da to što je ranije rađeno ustavno nije bilo potkovano", naglasio je Krčmar.

Predsjednik SDS-a Mladen Bosić istakao je da se promjene osjete u Banjaluci, ali i u čitavoj Republici Srpskoj. Da se društvo nalazi u velikoj krizi dovoljno govori broj nezaposlenih građana sa visokom školskom spremom, koji je udvostručen u posljednje četiri godine", istakao je Bosić.

Prema njegovim riječima, zapošljavanje i razvoj privrede osnovni su prioriteti Saveza za promjene, a sve s ciljem očuvanja Republike Srpske.

Kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini Srpske iz Izborne jedinice tri Neđeljko Glamočak rekao je da će ukoliko dobije podršku birača insistirati na setu zakona koji će urediti pravnu državu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Ognjen Tadić: Biću predsjednik svih građana

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Sep.2014, 21:05

Moramo ostaviti po strani retoriku podjela i raditi prema našoj evropskoj budućnosti i ja kao predsjednik RS ću izražavati jedinstvo svih građana kako bi se ovi ciljevi ostvarili, rekao je Ognjen Tadić, potpredsjednik SDS-a i kandidat Saveza za promjene za predsjednika RS..."Optimista sam zato...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.