Smart Brabus je stigao

Izvor: Autoportal.rs, 25.Maj.2016, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smart Brabus je stigao

Najsnažnija verzija do sada proizvedena popularnog dvoseda debitovala je na salonu automobila u Pekingu. Evo šta mišićavi mališan ima novo da ponudi.

Smart je automobila koji je dostigao veliku popularnost pogotovo kod pripadnica lepšeg pola jer rešava njihov najčešći problem - parkiranje. Dva sedišta su dovoljno za parove i gradsku vožnju, mala potrošnja je plus a dosadašnji nedostatak sange je rešen Brabus verzijom.

Kako su jedno od krila >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << kompanije Mercedes njima je na raspolaganju veliki broj agregata i znanje inžinjera Brabus divizije. Upravo su oni zaslužni što novi Smart raspolaže sa impozantnih 109 konjskih snaga. Mnoge limuzine ne mogu da se pohvale ovolikom snagom.

Pored povećanja snage povećan je i maksimalni obrtni momenat za 23Nm i sada ubrzanje od 0 do 100 na sat iznosi 9.5 sekundi dok maksimalna brzina koju može da dostigne iznosi 180km/h. Tu je i sportsko vešanje, prilagođeni ESP sistem, sportski volan uz šestostepeni menjač.

Unutar kabine putnika čeka "Cool & Audio" zvučni sistem, ladica koja se zaključava, sportska sedišta, Nappa koža, Brabus logo na patosnicama i na još par mesta kod je panorama krov opcion.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.