Samo u avgustu zanosna studentkinja 108 puta kršila zakon

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Sep.2014, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo u avgustu zanosna studentkinja 108 puta kršila zakon

Kanađanka Stefani Budoan (21) je uhapšen zbog nevjerovatnih 108 prekršaja koje je počinila samo u avgustu.

Kako piše "Le Journal de Montreal", zanosna nevaljala studentkinja hapšena je zbog ukupno 42 provale, a solidan popis nedjela upotpunjuju optužbe za posjedovanje čak 9 ukradenih pištolja.

Na sudu se pojavila početkom nedjelje, a na teret joj je stavljeno još 6 novih nedjela koja se uglavnom odnose na provale i pljačke vikendica. Stefani je navodno provaljivala >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u društvu tri maloljetnika, a pred sudom će se ponovno pojaviti 17. novembra, piše 24sata.hr.

Neki su je usporedili Džeremijem Miksom, najzgodnijim kriminalcem, čija je policijska fotografija u junu zaludila žene širom svijeta. Mnoge su tada komentarisale da, kada ga vide, gube svaki strah, a ne sumnjamo da su i mnogi momci pomislili isto za neobuzdanu Setafni.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Upoznajte najzgdniju pljačkašicu na svetu

Izvor: Press, 21.Sep.2014, 00:04

Na njen teret je stavljeno 108 tužbi za pljačke po kanadskim gradovima, i to samo u avgustu.. Međutim, ona je i pored tog lošeg glasa uspela da osvoji mnoge na društvenim mrežama. Kada se skinula u kupači kostim i pokazala svoje atribute, svi su jednsotavno poludeli za njom.. Neki su je uporedili...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.