SELEKTOR RUKOMETAŠA SAOPŠTIO SPISAK: Perić pozvao kandidate za dvomeč sa Rusima

Izvor: Kurir, 31.Mar.2016, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SELEKTOR RUKOMETAŠA SAOPŠTIO SPISAK: Perić pozvao kandidate za dvomeč sa Rusima

Selektor muške reprezentacije Srbije, Dejan Perić, objavio je spisak igrača na koje računa u EHF nedelji u okviru koje će orlovi odigrati dva prijateljska meča sa selekcijom Rusije, osmog i devetog aprila u Beogradu i Novom Sadu.

Rukometaši će se okupiti 4. marta, treniraće do 8. marta kada je na programu prva utakmica protiv Rusije, u hali SC "Voždovac" u Beogradu od 20 sati, a dan kasnije isti rivali će se sastati u Novom Sadu u SC "Slana bara" od 19 sati.

Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Perić izabrao tim za dvomeč sa Rusijom

Izvor: B92, 31.Mar.2016

Selektor Srbije Dejan Perić objavio je spisak rukometaša za predstojeću EHF nedelju, tokom koje će reprezentacija odigrati dve prijateljske utakmice...Srbija će 8. aprila od 20h igrati protiv Rusije u Beogradu, dok će se dan kasnije od 19h sastati sa istom ekipom u Novom Sadu...Reprezentativci...

Nastavak na B92...

Perić objavio spisak rukometaša za mečeve sa Rusijom

Izvor: Studio B, 31.Mar.2016

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Dejan Perić saopštio je spisak igrača za prijateljske utakmice sa Rusijom u Beogradu i Novom Sadu... ..Prvi duel dve selekcije igra se 8. aprila od 20 sati u Beogradu, dok se dan kasnije sastaju u Novom Sadu od 19 sati...Perić za ovu akciju pozvao na 18 rukometaša:..Golmani:...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.