Ručno parkiranje

Izvor: Autoportal.rs, 22.Dec.2014, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ručno parkiranje

Sigurno ste više puta čuli da kada neko izvede sjajno parkiranje, na uskom mestu, prolaznici kažu "kao da ga je rukom stavio". Evo vozača koji je bukvalno rukom parkirao svoj automobila.

Već samo pisali ranije o tome kako je automobila "Smart" moguće parkirati na alternativni način i o tome kako će BMW imati opciju samostalnog parkiranja, ali ova varijanta još uvek nije viđena. U pitanju je "ručno" parkiranje vozila.

Vozač automobila Smart "Forfour" >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << je tražio mesto za parkiranje i našao ga je između jednog Audi i BMW modela. Kako je mesto bilo uzano, čak i za Smart koji nema ni punih 3 metara u dužini, vozač je morao da rukama podesi položaj svog vozila.

Naime, on je prvo ubacio svoj "Smart" između dva Nemca a zatim je izašao iz automobila, očigledno izbacio auto iz brzine i spustio ručnu kočnicu, spustio prozor na vozačevoj strani i rukama gurao auto dok nije došao u poziciju koja mu odgovara.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.