Rikardo: Mnogo sam naučio od Fetela

Izvor: Autoportal.rs, 21.Okt.2014, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rikardo: "Mnogo sam naučio od Fetela"

Australijski vozač je za samo jednu sezonu u Red Bulu uspeo da pokaže da će u narednim godinama biti glavna zvezda Formule 1. Kaže da mu je u novom timu najviše pomogao čovek kojeg je svojim dolaskom zasenio.

Danijel Rikardo je ove sezone uspeo da zabeleži čak tri pobede protiv dominantnih vozača Mercedesa. U svojoj prvoj sezoni bolji je od Sebastijana Fetela, čoveka za kojeg kaže da mu je dosta pomogao da se brzo adaptira na način rada u Red Bulu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs <<

"Siguran sam da je Sebastijan želeo da pobedio i ove sezone i da je zbog toga iznerviran, ali to nikada nije pokazao. Nikada za mene nije rekao ništa loše," izjavio je Rikardo.

Sebastijan Fetel će svoju karijeru nastaviti u ekipi Ferrari ali on uprkos toj činjenici nastavlja da pruža svoj maksimum kada god se nađe u bolidu Red Bula.

"Od provog dana mog bivstvovanja u ovoj ekipi Sebastijan me ne poštovao kao kolegu vozača i kao timskog kolegu. Takav je nastavio da bude i nako moje treće pobede u sezoni. Od njega sam naučio kako jedan lider u ekipi treba da se ponaša," rekao je Australijanac.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.