Požarevac: Vozio automobil sa 3,45 promila alhohola

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Avg.2016, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požarevac: Vozio automobil sa 3,45 promila alhohola

Požarevačka saobraćajna policija isključila je iz saobračaja osam vozača zbog upravljanja vozilom u alkoholisanom stanju, a najviše alkohola u krvi imao je K. D. iz Požarevca, kome je izmereno 3,45 promila, saopštila je danas lokalna policija.

Novčano je  kažnjeno i 317 vozača zbog ne korišćenja pojasa i prekoračenja brzine, navodi se u saopštenju.Tokom kontrole podneto je i 97 prekršajne prijave protiv vozača koji su vozili brzinom iznad dozvoljene.

Policija je vozačima koji su upravljali automobilima pod dejstvom alhohola odredila zadržavanje, dodala je Policijska upraa u Požarevcu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.