Pobeda Pavlovića u Belgiji

Izvor: AutoBlog, 26.Jul.2014, 01:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Pavlovića u Belgiji

Kako prenosi Tanjug, srpski automobilista Miloš Pavlović pobedio je u prvoj trci za Veliku nagradu Belgije, koja je vožena na Spa Frankošampu u okviru "Lamborgini super trofeja". On je posle startne treće pozicije, uspeo da u tandemu sa Edoardom Piskopom zabeleži pobedu. Ovaj trijumf izuzetno je važan u borbi za titulu, s obzirom na to da je njihov najveći konkurent, Holanđanin Jeron Mul, stigao na cilj kao drugi. Druga trka Velike nagrade Belgije na programu je u subotu od 11.30 sati. Izvor: Tanjug.rs Foto: arhiva Autoblog.rs...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

26.07.2014 ::: Miloš Pavlović - pobeda i u Belgiji!

Izvor: AutoMagazin, 26.Jul.2014

Srpski automobilista Miloš Pavlović u velikom stilu je započeo trkački vikend u "Lamborgini Super Trofeju", koji se ovog vikenda vozi na legendarnoj stazi Spa-Frankoršamp u Belgiji. Naš as je, posle treće startne pozicije, uspeo da u tandemu sa Edoardom Piskopom zabeleži pobedu na prvoj trci!

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.