Pagani Zonda živ i zdrav, najavljen  unikatni 760RSJX model

Izvor: Moto.rs, 28.Nov.2014, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pagani Zonda živ i zdrav, najavljen unikatni 760RSJX model

Pagani je prikazao još jednu unikatnu verziju modela Zonda, koja je nazvana 760 RSJX i koja je prethodno bila poznata kao i 760X. Kada je Pagani predstavio butalni Zonda Revolucion model u junu prethodne godine, rečeno je da je to poslednja specijalna edicija modela Zonda.

Međutim, ova najava se ispostavlja netačnom obzirom da se pojavilo nekoliko unikatnih verzija uključujući 760 LM model. Sada, kupac iz Hong Konga koji je naručio model 760 RSJX može da uživa u njemu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs <<

Ovaj model je baziran na serijskom Zonda 760 modelu i poseduje isti V12 7.3L atmosferski motor koji razvija 760ks snage. Ono što ova model čini neobičnim je specijalna boja koja podseća na Zonda Uno model iz 2010. godine, još jednu unikantu verziju za koju se u tom momentu verovalo da će biti poslednja verzija Zonda modela.

foto © Pagani

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.