Opel Corsa, Karl Lagerfeld i supermodel Šupet iza kulisa

Izvor: Moto.rs, 28.Okt.2014, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opel Corsa, Karl Lagerfeld i supermodel Šupet iza kulisa

Riselshajm/Pariz. Početkom septembra, kamioni iz Riselshajma dovezli su posebnu pošiljku u studio L’Olivije u pariskom predgrađu Malakof. Sedam potpuno novih primeraka Opel Corse u različitim bojama bilo je spremno za jednu od najneobičnijih foto sesija ove godine.

Dobro poznata ekipa postavila je osvetljenje, tehniku i opremu za snimanje, i time postavila pozornicu za veoma poseban dan u studiju, dan kada će Karl >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << Lagerfeld fotografisati novu Opelovu zvezdu, novu Corsu, zajedno sa njegovom birmanskom mačkom Šupet Lagerfeld, za kalendar Corsa 2015.

Opel predstavlja video snimak dešavanja iza kulisa koji daje interesatan uvid u pripreme za snimanje kao i samo snimanje. Tokom tog dana, Lagerfeld i njegova mačka su dizajnerskim okom osmotrili Corsu iz svih mogućih uglova. Video snimak koji je dostupan na Opelovom YouTube kanalu prikazuje Šupet kako pozira iza volana i istražuje automobil i spolja i iznutra i tako pruža izuzetan uvid u novu Corsu.

„Šupet je veoma profesionalna. Ona je prva mačka top model“, rekao je Lagerfeld, oduševljen nastupom svog modela. Tina Miler, šef marketinga u Opelu, takođe je prisustvovala snimanju u Parizu. „U studiju je vladala sasvim posebna atmosfera. Karl Lagerfeld i cela ekipa su bili potpuno koncentrisani, srdačni i neverovatno prijateljski. Pored toga, prelepa Šupet je pozirala kao prava zvezda. Ovaj snimak koji prikazuje scene iza kulisa pruža jedinstven, ličan uvid u stvaranje ovog neobičnog kalendara za jedan izuzetan automobil.“

Povod za ovo snimanje bilo je predstavljanje nove pete generacije modela Opel Corsa. Fotografije snimljene u Parizu biće korišćene na kalendaru Opel Corsa za 2015. godinu. Slike će biti predstavljene na svečanom otvaranju izložbe početkom sledeće godine.

izvor: PR Opel

foto © Opel

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

28.10.2014 ::: Opel Corsa, Karl Lagerfeld i supermodel Šupet iza kulisa

Izvor: AutoMagazin, 28.Okt.2014

Početkom septembra, kamioni iz Riselshajma dovezli su posebnu pošiljku u studio L’Olivije u pariskom predgrađu Malakof. Sedam potpuno novih primeraka Opel Corse u različitim bojama bilo je spremno za jednu od najneobičnijih foto sesija ove godine....Pogledajte vest: Opel Corsa i Choupette poziraju...

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.