Opel Adam inspiriše mlade umetnike

Izvor: B92, 24.Jul.2012, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opel Adam inspiriše mlade umetnike

Spremajući se za tržišno lansiranje novog modela Adam, Opel je započeo saradnju sa nekoliko avangardnih umetnika. Ova saradnja je dokumentovana na "ADAM&YOU" mikrosajtu gde se mogu pogledati fotografije i video materijal, kao i šta se dešavalo iza scena i kako je Adam kreiran.

U saradnju su uključeni avangardni umetnici kao što su Julien Simshuser, Orlando Higginbottom, poznat kao "Totally Enormous Extinct Dinosaurs" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i umetnički duo Simone Bertuzzi i Simone Trabucchi koji deluje pod imenom "Invernomuto".

U Opelu kažu da su “osim tradicionalnog nemačkog inženjerskog rada, uložili i veliku kreativnost u razvoj Adama kako bi obezbedili najviši stepen personalizacije.”

“Ova kreativnost i individualnost ogledaju se upravo u radu umetnika", objašnjava direktor marketinga u Opelu, Tomas Kaetano.

Na početku saradnje, umetnici su dobili ekskluzivnu mogućnost da se “ušunjaju” iza scene i ''bace pogled'' na Adama, mnogo pre nego što su objavljene prve fotografije.

Svakog od njih je Opel Adam inspirisao na poseban način. Rezultat toga su tri veoma različita projekta što je u potpunosti u skladu sa duhom trovratnog četvoroseda.

Automobil takođe nudi tri različita ambijenta, JAM, GLAM i SLAM i širok izbor personalizacije.

Više detalja o saradnji Opela i umetnika možete pogledajti na "ADAM&YOU" sajtu.

Pročitajte više o modelu Opel Adam.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

24.07.2012 ::: Novi Opel Adam inspiriše mlade umetnike

Izvor: AutoMagazin, 24.Jul.2012

Spreman za tržišno lansiranje potpuno novog, urbanog, šik automobila – Adama, Opel je sklopio ekskluzivne ugovore o saradnji sa nekoliko avangardnih umetnika, uključujući ''Julien Simshäuser'', "Totally Enormous Extinct Dinosaurs" i "Invernomuto"..

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.