Objavljene dodatne fotografije Buick Envision modela

Izvor: Moto.rs, 29.Jul.2014, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljene dodatne fotografije Buick Envision modela

Nekoliko zvaničnih fotografija Buick Envision modela objavljeno je putem interneta, dok se zvanično predstavljanje ovog modela na tržištu očekuje u toku četvrtog kvartala na teritoriji Kine.

Kineski mediji objavili su nove fotografije modela, pa je zahvaljujući njima jasno da novi Envision odlikuje zanimljiva kontrolna tabla u kombinaciji sa plavim ambijentalnim osvetljenjem i kožnim tapacirungom tamno braon boje. Ovaj crossover srednje veličine biće pozicioniran >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << između Encore i Enclave i odlikovaće ga sledeće dimenzije: 4.667 mm dužina, 1.839 mm širina i 1.696 mm visina, uz 2.750 mm međuosovinsko rastojanje. Za snagu je zadužen četvorocilindarski 2.0L turbo benzinski motor koji razvija 256 ks izlazne snage i 353 Nm obrtni moment, a snaga se putem šestostepene automatske transmisije prenosi na sva četiri točka. Model je baziran na GM Delta platformi, a njegova proizvodnja odvijaće se na teritoriji Kine.

foto © worldcarfans.com

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.