Nissan razmišlja o proizvodnji BladeGlider concepta

Izvor: AutoBlog, 04.Jan.2014, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nissan razmišlja o proizvodnji BladeGlider concepta

Jedan od Nissanovih šefova, Andy Palmer, izjavio je da koncept BladeGlider ima šanse da dobije "zeleno svetlo" za serijsku proizvodnju.Kada je Nissan predstavio koncept BladeGlider u novembru prošle godine na Sajmu automobila u Tokiju, zvaničnici kompanije su govorili da bi on trebalo da postane automobil sa najboljim držanjem na putu. Sada Palmer tvrdi da je model baziran na konceptu u planu za serijsku proizvodnju i da Nissan to namerava da ostvari.Koncept ima 1+2 konfiguraciju sedišta te raspored težine 30:70 posto. Pokreću ga dva električna motora u točkovima, a na zadnjem delu su smeštene litijum-jonske...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Nissan razmišlja o proizvodnji BladeGlider concepta

Izvor: Capital.ba, 05.Jan.2014, 07:50

TOKIO, Jedan od Nissanovih šefova, Andy Palmer, izjavio je da koncept BladeGlider ima šanse da dobije „zeleno svjetlo“ za serijsku proizvodnju. Kada je Nissan predstavio koncept BladeGlider u novembru prošle ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.