Michael Šumaher načinio napredak kod kuće, kaže doktor

Izvor: Moto.rs, 24.Okt.2014, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Michael Šumaher načinio napredak kod kuće, kaže doktor

Mihael Šumaher je napravio progres od kako je napustio bolnicu i rehabilitaciju i vratio se u svoj dom u Švajcarskoj. Ovo e dobra vest koji je preneo Žan Fransoa Pajen, jedan od članova originalnog tima doktora koji su radili sa tada kritično povređenim sedmostrukim šampionom sveta u bolnici u Grenoblu gde je bio smešten nakon nesreće.

Dr. Pajen je rekao da je posetio nemačku F1 legendu nedavno nakon što se vratio kući da bude sa svojom porodicom. Doktor je rekao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << ga je video prvo u Lozani, a zatim i u njegovom domu i da išao da vidi napredak i prenese Mihaelovoj supruzi Korini i nihovoj deci napredak koji je primetio. On je rekao da je video značajan napredak koji je Šumaher napravio i da mu je potrebno vreme. Upitan koliko bi oporavak mogao da traje, doktor je istakao da bi on mogao da potraje tri godine.

foto © Mercedes-Benz

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.