MLAD MESEC U ŠKORPIJI ISPUNJAVA ŽELJU 11. NOVEMBRA: Evo u koliko sati treba da je poželite

Izvor: Kurir, 11.Nov.2015, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MLAD MESEC U ŠKORPIJI ISPUNJAVA ŽELJU 11. NOVEMBRA: Evo u koliko sati treba da je poželite

Ako je mlad Mesec u setvenom kalendaru razdoblje kada se sadi, ovo seme mladog Meseca u Škorpiji duboko gurnite u zemlju, duboko u sebe, i duboko iz vas će isklijati.

Škorpija je vlažna i plodna, strastvna. Ako postoji žudnja vašeg života, nešto što strastveno želite, ovom mladom Mesecu jasno izrecite svoju želju i budite spremni kroz bolno rađanje da je iznisete na svetlost dana, piše sajt Lovesensa.rs.

U sredu 11. novembra 2015. godine u 18:47 sati zaželite >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << želju i držite se stare poslovice "Pazi šta želiš da ti se želja ne bi ostvarila"... Oprezno s ovim strastvenim žudnjama i ne zaboravite sveto trojstvo Škorpije, posvećenost, odlučnost i prodornost. To je alat kojim se postiže uspeh. Usmerite se u ostvarenje!

Ne pristaje vreme Škorpije svakome, pa oni koji vole lakše puteve neka zaplešu s Venerom u Vagi. Njoj je lako, lepršavo, rasplesano i nasmejano prirodno stanje. Čvrsta je svojim ulaskom u sedište, sa Saturnom u sekstilu, ima razloga za optimizam, rekao bi Saturn.

Venera pravi konjunkciju s Lilit pa se pričuvajte pasivne agresije, dame moje, čemu je Vaga u svoj svojoj finoći i te kako sklona. Samo to miroljubivo manifestuje. Šrafi čeličnom rukavicom. Ne gori naglo i nekontrolisano kao Ovan. Njene metode su opšte prihvatljive i postupne. Diplomatija. Ako vas povuče Lilit, ta tamna strana ženske duše, biće to zbog sopstvene nesigurnosti, neprihvatanja partnera, prijateljice ili okoline, sopstvene nepodobnosti. Ne ugnjetavajte i ne dajte bitie ugnjetavani.

Autor: Foto: Profimedia

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

MLAD MESEC U ŠKORPIJI ISPUNJAVA ŽELJU 11. NOVEMBRA: Evo u koliko sati treba da je poželite

Izvor: Story, 11.Nov.2015

Ako je mlad Mesec u setvenom kalendaru razdoblje kada se sadi, ovo seme mladog Meseca u Škorpiji duboko gurnite u zemlju, duboko u sebe, i duboko iz vas će isklijati....Foto: Profimedia..Škorpija je vlažna i plodna, strastvna. Ako postoji žudnja vašeg života, nešto što strastveno želite, ovom...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.