M3 ponovo kažnjava loše vozače

Izvor: B92, 11.Jun.2013, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

M3 ponovo kažnjava loše vozače

BMW M3 može da vam pruži vrhunsko zadovoljstvo u vožnji, ali i da vas košta života ako precenite svoje vozačke sposobnosti i mogućnosti automobila.

Izgleda da je Arizona kobna za neiskusne vozače kojima dopadne šaka BMW M3. Na našem sajtu već smo imali prilike da se uverimo kako ovaj automobil ume da kazni vozača kojeg je loša procena koštala izletanja sa puta.

Ovoga puta, vozač za upravljačem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << BMW-a M3 E46, vozeći takođe po brdski putevima Arizone, našao se u daleko opasnijoj situaciji. Zbog prevelike brzine nije uspeo da savlada jednu oštru krivinu, nakon čega je automobilom sleteo u provaliju. Na sreću, i pored prevrtanja niz liticu, i ovaj vozač je preživeo udes, s obzirom da su mu konstrukcija vozila i vazdušni jastuci sačuvali život.

Pogledajte kako je došlo do udesa i kako je izgledao BMW nakon što su ga izvukli iz provalije:

Nastavak na B92...






Povezane vesti

M3 ponovo kažnjava loše vozače

Izvor: B92, 11.Jun.2013

BMW M3 može da vam pruži vrhunsko zadovoljstvo u vožnji, ali i da vas košta života ako precenite svoje vozačke sposobnosti i mogućnosti automobila...Izgleda da je Arizona kobna za neiskusne vozače kojima dopadne šaka BMW M3. Na našem sajtu već smo imali prilike da se uverimo kako ovaj automobil...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.