Land Rover Defender 2.2 TDCI XS 110 Chelsea Wide track sa sedam sedišta

Izvor: Moto.rs, 03.Jul.2015, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Land Rover Defender 2.2 TDCI XS 110 Chelsea Wide track sa sedam sedišta

Kompanija Kahn Design je predstavila Santorini Black Land Rover Defender 2.2 TDCI XS110 modela sa sedam sedišta Chelsea Wide Track koji može izgledati grubo kada se gleda spolja, ali je putnički odeljak opremljen svim blagodetima visoke tehnologije i po meri građenog luksuza.

Prednji i zadnji blatobrani vozila su prošireni za grublji izgled vozila dok je prednji kraj dobio Military prednju rešetku motora sa umecima >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << od nerđajućeg čelika.

Vozilo je dobilo novi set 1948 Defender točkova u satensko crnoj boji dimenzija 8x16 inča na koje su postavljeni pneumatici dimenzija 235/85/16 inča.

Iza točkova možemo da vidimo u crveno obojene čeljusti kočnica, odnosno unapređene gasne amortizere.

Unutrašnjost vozila je opremljena najluksuznijom kožom, dok su instrumenti u okviru komandne table u potpunosti zamenjeni luksuznim po meri građenim instrumentima specijalno za ovaj model.

foto © A. Kahn Design

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Land Rover Defender 2.2 TDCI XS 110 - Chelsea Wide Track

Izvor: AutoBlog, 04.Jul.2015, 08:41

Ove nedelje iz Kahn Designa i njihovog podbrenda Chelsea Wide Track stiže doterani Land Rover Defender 2.2 TDCI XS 110 (sa 7 sedišta).Vozilo je u Santorini Black boji, a izdavajaju se i proširenja blatobrana, Military prednja maska sa rešetkom od nerđajućeg čelika, novi prednji branik, militay prednja...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.