Kraj drame na Zvezdari: Policija nije pronašla bombu ispod automobila – u pitanju lažna dojava

Izvor: Telegraf.rs, 30.Apr.2017, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj drame na Zvezdari: Policija nije pronašla bombu ispod automobila – u pitanju lažna dojava

Beogradska policija i kontradiverziona ekipa nisu pronašle bombu ispod automobila u Đakovačkoj ulici na Zvezdari, već je reč o lažnoj dojavi.

Psi tragači nisu otkrili eksplozivnu napravu, a ni kontradiverzione ekipe nisu našle ništa sumnjivo ispod belog BMW-a beogradskih registracija.

Kako je Telegrafu rečeno u policiji, automobil pripada biznismenu G.L.

Iako nije pronađeno ništa sumnjivo tokom provere vozila, ono će ipak biti poslato na detaljnu proveru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
Podsetimo, kako su javili beogradski mediji, danas oko 12 časova u Đakovačkoj ulici na Zvezdari navodno je pronađena bomba ispod automobila, ali se ispostavilo da je bila u pitanju lažna dojava.

Policija je bila blokirala okolna ulice .

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) LAŽNA UZBUNA U ĐAKOVAČKOJ NA ZVEZDARI: Policija nije pronašla bombu ispod automobila!

Izvor: Kurir, 30.Apr.2017

...Kako nezvanično saznajemo, auto je bio parkiran na neparnoj strani ulice Policija je blokirala taj deo grada, a na lice mesta odmah je došla i kontra-diverziona ekipa Blokirane su bile i okolne ulice Međutim, posle policijske intervencije utvđreno je da posredi nije bila nikakva bomba već samo...

Nastavak na Kurir...

Ovo je BMW ispod kojeg se sumnjalo da je podmetnuta bomba (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Apr.2017

Automobil ispod kojeg se na Zvezdari u Đakovačkoj ulici sumnjalo da je pronađena bomba je beli BMW beogradskih registracija...U pitanju je vozilo beogradskog biznismena G.L...Na licu mesta su bili pripadnici policije i kontradiverzione ekipe koji nisu pronašli bombu...(Telegraf.rs / Izvor: Informer)..

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.