Kompanija Buick objavila je detalje koji se odnose na Avenir koncept

Izvor: Moto.rs, 31.Mar.2015, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija Buick objavila je detalje koji se odnose na Avenir koncept

Nakon zvaničnog debija na sajmu u Detroitu u januaru Buick je izdao više detalja koji se odnose na Avenir koncept. Ovaj mode će biti preview narednog modela pozicioniranog najviše u opsegu Buick vozila, pri čemu je Avenir koncept dobio par LED svetala.

Prednja i zadnja sveta karakterišu grupe svetlećih elemenata koji formiraju krila koja idu od vrha svetlosne grupe ka dnu tako da repliciraju izgled blarobrana. Svako od ovih krila ima Buickov logo. Kada vozač aktivira pokazivač >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << pravca, LED diode i prednjim i zadnjim svetlosnim grupama se osvetljavaju sekvencijalno i daju utisak „talasa na obali“. Kompanija navodi da su LED svetla dizajnirana od strane timova kompanije iz severne Amerike i Australije sa ciljem da se obezbedi dramatičan izraz modernog Buick dizajna.

foto © Buick

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.