Izvještaj Tužilaštvu zbog lažne prijave o bombi

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Okt.2014, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvještaj Tužilaštvu zbog lažne prijave o bombi

BANJALUKA - Policija u Banjaluci dostavila je Okružnom tužilaštvu u tom gradu izvještaj protiv tridesetsedmogodišnjeg S.P. iz Sarajeva, osumnjičenog za lažno prijavljivanje krivičnog djela.

Iz Centra javne bezbjednosti Banjaluka saopšteno je da je S.P. osumnjičen da je 2. avgusta oko 19.30 časova iz svog stana u Sarajevu sa mobilnog telefona povao banjalučki operativni centar i prijavio da je u restoranu na 14. spratu zgrade "Integra" postavljena bomba.

U saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << se navodi da je istog dana u 21.50 časova sa drugog pretplatničkog broja mobilnog telefona ponovljen isti sadržaj, čime je izazvan osjećaj uznemirenosti osoblja i velikog broja gostiju, a policijski službenici su, lažnim prijavljivanjem, dovedeni u zabludu da je krivično djelo izvršeno.

Srna nezvanično saznaje da je riječ o Srđanu Petkoviću.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkriveni maloljetnici koji su opljačkali benzinsku pumpu kod Srbca

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Okt.2014, 10:18

BANJA LUKA - Policija iz Gradiške i Srbca otkrila je da su četiri maloljetnika 10. oktobra izvršila razbojništvo nad radnikom benzinske pumpe u mjestu Sitneši kod Srbca...Maloljetnici su tom prilikom ukrali novac u iznosu od oko 1.500 KM, više kutija cigareta i mobilni telefon, navedeni se u današnjem...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.