Hitna pomoć u nabavci kupusa

Izvor: Autoportal.rs, 24.Nov.2014, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hitna pomoć u nabavci kupusa

I dok ljudi širom Srbije zovu Hitnu pomoć u najgorim i najtežim situacijama, a svaki sekund u isčekivanju saniteta njima traje kao sat, vozači ove službe svoja vozila koriste u privatne svrhe.

Neverovatna situacija dogodila se u Novom Sadu kada je vozač Hitne pomoći zaustavio svoje vozilo na putu Novosadski put - Veternik kako bi od prodavaca pored puta kupio - kupus. Isti taj kupus je zatim spakovao u zadnji deo vozila.

"Vozilo se >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << tu parkiralo, a iz njega je izašao čovek u odelu Hitne pomoći. Prišao je prikolici i uzeo jedan džak. Uneo je u kombi i potom otišao. Mislim da niko više nije bio sa njim u kolima," rekao je autor fotogafije.

Ovo je samo još jedan primer zloupotrebe službenog položaja, konkrenot službenog vozila. Sada je na potezu Hitna pomoć Novog Sada koja treba da utvrdi koji vozač je ovo uradio i da ga ozbiljno kazni.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.