Gutierez traži novi tim

Izvor: Autoportal.rs, 20.Avg.2014, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gutierez traži novi tim

Vozač ekipe koja ima svoju bazu u Švajcarskoj i kojoj ove sezone ne cvetaju ruže iskoristiće svog jakog sponzora kako bi u 2015. bio za volanom nekog konkurentnijeg bolida.

Esteban Gutierez ove sezone ne može da se pohvali sjajnim rezultatima ali glavni krivac za to nisu njegove vozačke (ne)mogućnosti već nekonkurentan bolid ekipe Zauber. Meksikancu je ovo druga sezona u švajcarskom timu i on je već naložio svojim agentima da krenu u pregovore kako bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << naredne sezone promenio sredinu.

"I dalje pregovaramo sa Zauberom ali takođe vodimo razgovore i sa drugim timovima. Trenutno razmatramo opcije i razmišljamo u kojem pravcu je najbolje krenuti," rekao je Gutijerez.

On ove sezone deli istu sudbinu kao i njegov kolega Adrijan Zutil. Naime, obojica su bez bodova u ovogodišnjoj kampanji. Gutijerez će iskoristiti sponzorstvo kompanije "Telmex" što će mu svakako pomoći da se negde "udomi".

Dvadesettrogodišnji vozač je još istakao da ne očekuje puno od trka u Belgiji i Italiji. On je bolid ocenio kao veoma težak za vožnju ali da se napredak vidi. Po njemu, glavna boljka Zaubera jesu pravci, tako da im predstoje dve mučne trke.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.